top of page
WhatsApp Image 2023-11-09 at 09.31.58 (13).jpeg

Activități

Bun venit în inima naturii autentice, unde fiecare activitate este o poartă către descoperirea și înțelegerea vieții satului de munte. La noi, ne dorim ca vizitatorii și oaspeții să trăiască o experiență autentică, să simtă pulsul locului și să se conecteze cu frumusețea specifică a acestui colț de rai.

Autenticitate locală:

Toate activitățile noastre sunt coordonate și susținute de localnici specializați, de la ghizi de turism pasionați până la artizani pricepuți. Suntem mândri să lucrăm îndeaproape cu comunitatea noastră și să oferim oamenilor șansa de a se conecta autentic la viața de munte.

Imersiune în meșteșugurile tradiționale: Descoperă tainele olăritului și țesutului în atelierele noastre de meșteșug, unde tradiția și arta se întâlnesc pentru a crea opere autentice. Fiecare obiect spune o poveste și îți oferă șansa de a contribui la păstrarea meșteșugurilor tradiționale locale.

Aventuri în armonie cu natura: Profitați de cadrul natural extraordinar în care ne aflăm și îmbinați experiența meșteșugurilor cu aventurile în aer liber. Alăturați-vă unei drumeții cu ghid prin peisaje spectaculoase sau îmbarcați-vă într-o aventură pe apă, experimentând raftingul, kayaking-ul sau Stand Up Paddle (SUP). În plus, vă stăm la dispoziție cu închiriere de biciclete pentru a explora împrejurimile în ritmul vostru.

Rezervă:  Pentru a vă asigura locul  vă recomandăm să faceți rezervare în prealabil. Acest lucru ne permite să vă oferim servicii personalizate și să ne asigurăm că vă veți bucura la maxim de fiecare moment.

Vremea și sezonul: Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile meteorologice și sezon, unele activități pot să nu fie disponibile. Cu toate acestea, oferim diverse opțiuni pentru a vă bucura de natură indiferent de vremea sau perioada anului.

Parteneriate pentru aventuri: Pentru activități precum raftingul, tura cu caiacul și Stand Up Paddle, lucrăm cu parteneri locali de încredere. Astfel, vă garantăm nu doar aventuri pline de adrenalină, ci și o colaborare strânsă cu comunitatea din jur.

Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă ghida într-o călătorie inedită, în care fiecare activitate devine o experiență de neuitat în frumusețea autentică a plaiului nostru.

bottom of page