top of page

Casele noastre
Două case de oaspeți tradiționale situate în liniștea naturii: 12 camere (duble, twin, triple și cvadruple), capacitate de cazare 30 de locuri, spații indoor și outdoor, servicii de agrement și masă.

Alunis Retreat
LILA nou (216).jpg

Situată într-o poiană în pădure, pe versantul opus cu Schitul Rupestru, Aluniș Retreat este alegerea ideală pentru cei în căutare de liniște, relaxare, pentru retreaturi spirituale, de yoga sau evenimente private. 

Casa dispune de 6 camere duble, twin cu posibilitate de triplă și cvadruplă, grădină generoasă cu locuri de relaxare,vatră de foc, ciubăr cu apă caldă

 

Casa de oaspeți a Școlii de Olărit de la Colți, Casa Lila se află la jumătatea distanței dintre Așezările Rupestre Aluniș și Muzeul Chihlibarului din Colți. Camerele generoase și atelierul de creație fac acest spațiu potrivit pentru familii cu copii, tabere școlare, tabere de artă, workshopuri și teambuildinguri.  

Casa dispune de 6 camere duble, twin cu posibilitate de triplă și cvadruplă, grădină generoasă cu locuri de relaxare,vatră de foc, ciubăr cu apă caldă

 

Ne-am propus ca prin tot ceea ce facem să avem un impact cât mai mic asupra mediului și să fim în armonie cu pădurea si GEOPARCUL din care facem parte. Astfel, casele sunt construite din materiale naturale, cu impact redus asupra mediului, respectând stilul arhitectural al zonei și decorate cu lucrări de artă de la artiști români și obiecte tradiționale vechi oferite de localnici. Folosim cât mai puține ambalaje și nu folosim substanțe toxice sau insecticide.

 

Fiecare casă beneficiază de grădini generoase, vatră de foc de tabără, ciubăr cu apă caldă și multiple zone de relaxare.

Contact:

0736 732 588

Food Photography

Oferim hrană pentru trup și suflet, preparate gătite proaspăt din produse locale, pe cât posibil în sezon. Ouăle, laptele și brânza sunt toate procurate din surse curate, din sat.

 

Acomodăm orice tip de meniu fie el vegan, vegetarian, pescatarian sau cu carne. Vă rugăm să ne anunțați preferințele dumneavostră.

 

Gătim exclusiv pentru oaspeții noștri, în fiecare zi atât preparate tradiționale cât și rețete diverse ( de la quesadilla la curry, de la ciorbă de perișoare tradițională la supă de dovleac cu ghimbir etc).

 

Micul dejun este inclus în prețul camerei și se servește în fiecare dimineață între orele 8 și 10.

 

Dacă nu sunt incluse în pachet, prânzul și cina se pot servi contra cost cu rezervare în prealabil. 

Prânz/Cină: 90 lei/adult și 40 lei/copil >6 ani, 0-6 ani gratuit

Hrană pentru trup și suflet - mese

Pachete experiențe

bottom of page